Silke was nog maar een maandje ofzo mijn kapster voordat ik haar vroeg of ze mijn haar wilde doen voor mijn huwelijk. Ik had namelijk voor het eerst het gevoel wanneer ik van de kapper kwam ‘oke dit kan ik zelf niet en het zit perfect!’.

Ik wilde een rustige nonchalante knot, want ik had een kleurrijke en aangesloten vlisco jurk. Dit had Silke meteen goed begrepen.

Silke is rustig en beweegt zich op de achtergrond, maar gaat pas naar huis als het goed zit en de klant helemaal tevreden is!

Lizzy

In mei 2018 was onze trouwdag, wij hebben dit in 2 dagen gevierd en Silke heeft mijn haar dan ook 2 dagen gedaan. Een prachtig resultaat waardoor ik helemaal straalde op die dag! Van tevoren hadden we duidelijk besproken wat ik graag wilde en een keer een proefkapsel gemaakt. Van de mensen om me heen kreeg ik de reactie dat het bruidskapsel perfect bij mij als persoon paste. Kortom: ik was heel erg tevreden en zou Silke zeker aan anderen! Het is een hele vriendelijke meid die goed naar je luistert en zo een prachtig resultaat weet te creëren.

Simone

Super blij was ik op onze grote dag met mijn kapsel. Weken ervoor hadden we een dagje gepland om mijn proef kapsel te doen. Ik had zelf op internet gekeken wat ik graag met mijn haren zou willen, ook Silke had allerlei ideeën. Ik wilde graag een volle bos met haren en Silke gaf me de tip om gebruik te maken van haarmatten. Na een paar kapsels uitgeprobeerd te hebben was ik er zeker van welke ik op de trouwdag graag zou willen. Ik vond het erg fijn dat Silke mij tips gaf over hoe lang voor de bruiloft ik mijn haren moest laten verven, knippen en wassen. Als je haar maar goed zit!

Karlijn

Werkwijze | Silke Goossens

Silke heeft mijn haar opgestoken voor mijn bruiloft en het zat echt prachtig! Ze begreep meteen hoe ik het wilde hebben en het heeft de hele dag en nacht goed gezeten. Zeker een aanrader!