Skip to main content

Thank you so much for making us all feel so beautiful. It was an absolute pleasure to work with you! After our trial you knew exactly how I liked the hair and make up and that made everything perfect on my wedding day. I also appreciate so much that you were so flexible when we had to change the time schedule. Thank you!

Lavinia

Silke heeft onlangs mijn haren voor mijn bruiloft gedaan. Bij onze eerste afspraak was er meteen een fijne klik, en ze snapte precies wat mijn wens was. Op de dag zelf zat het helemaal perfect. Silke is rustig in de omgang en zorgt voor een fijne sfeer, precies wat je nodig hebt op je trouwdag. Hele fijne ervaring!

Mijn kapsel heeft de gehele dag goed gezeten. En heb veel leuke reacties gehad tijdens de bruiloft. Echt een aanrader!!

Margo

Lieve Silke,

Tijdens mijn proefkapsel had ik al meteen alle vertrouwen in jou! Je luisterde goed naar wat ik graag zou willen en kwam zelf ook met ideeën. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij jou en onder het genot van een lekker kopje koffie en een gezellig gesprek, waren we er snel uit! Je probeerde een aantal dingen uit en wist precies wat ik bedoelde. Op 6 augustus heb jij ervoor gezorgd dat mijn haren helemaal naar wens zaten! Iets anders dan normaal, maar ik was nog helemaal mezelf. Wat ik heel belangrijk vond. De hele dag heeft mijn haar mooi gezeten en wanneer ik nu de foto’s terug kkijk, ben ik super blij dat jij mijn haren hebt gedaan. Super bedankt voor je gezelligheid, geduld en natuurlijk mijn kapsel! Ik hoop dat je hier nog door héél veel bruidjes voor gevraagd wordt!! Veel liefs

Monique

Silke was nog maar een maandje ofzo mijn kapster voordat ik haar vroeg of ze mijn haar wilde doen voor mijn huwelijk. Ik had namelijk voor het eerst het gevoel wanneer ik van de kapper kwam ‘oke dit kan ik zelf niet en het zit perfect!’.

Ik wilde een rustige nonchalante knot, want ik had een kleurrijke en aangesloten vlisco jurk. Dit had Silke meteen goed begrepen.

Silke is rustig en beweegt zich op de achtergrond, maar gaat pas naar huis als het goed zit en de klant helemaal tevreden is!

Lizzy

In mei 2018 was onze trouwdag, wij hebben dit in 2 dagen gevierd en Silke heeft mijn haar dan ook 2 dagen gedaan. Een prachtig resultaat waardoor ik helemaal straalde op die dag! Van tevoren hadden we duidelijk besproken wat ik graag wilde en een keer een proefkapsel gemaakt. Van de mensen om me heen kreeg ik de reactie dat het bruidskapsel perfect bij mij als persoon paste. Kortom: ik was heel erg tevreden en zou Silke zeker aan anderen! Het is een hele vriendelijke meid die goed naar je luistert en zo een prachtig resultaat weet te creëren.

Simone

Super blij was ik op onze grote dag met mijn kapsel. Weken ervoor hadden we een dagje gepland om mijn proef kapsel te doen. Ik had zelf op internet gekeken wat ik graag met mijn haren zou willen, ook Silke had allerlei ideeën. Ik wilde graag een volle bos met haren en Silke gaf me de tip om gebruik te maken van haarmatten. Na een paar kapsels uitgeprobeerd te hebben was ik er zeker van welke ik op de trouwdag graag zou willen. Ik vond het erg fijn dat Silke mij tips gaf over hoe lang voor de bruiloft ik mijn haren moest laten verven, knippen en wassen. Als je haar maar goed zit!

Karlijn

Silke heeft mijn haar opgestoken voor mijn bruiloft en het zat echt prachtig! Ze begreep meteen hoe ik het wilde hebben en het heeft de hele dag en nacht goed gezeten. Zeker een aanrader!