Pas als je goed in je vel zit, kun jij je op je mooist voelen.

Op de mooiste dag van je leven, wil je er op je best uitzien. Het is daarom belangrijk dat je jezelf comfortabel en zelfverzekerd voelt. Ik ga je helpen om jouw figuur nóg mooier uit te laten komen in je jurk, zodat jij je de hele dag fantastisch voelt.

Heb je een jurk met een lage rug? Oelalaa, daar hoort een sexy back bij. Een strapless sweetheart dress? Nóg mooier met prachtige schouders. Mermaid silhouet? Let’s focus op jouw fantastische taille. Ik ga je helpen jouw droomjurk af te stylen met een lichaam waar jij je goed in voelt. Als #fitgirl weet ik precies wat nodig is om jou dat zelfverzekerde gevoel te geven.

Ik ga je adviseren op het gebied van voeding en training, en jij gaat dat advies opvolgen. Door middel van een passend schema, ondersteund door tips & tricks, ben ik jouw stok achter de deur. Belangrijk daarbij is dat het haalbaar is en vooral goed voelt. De maanden in aanloop naar je bruiloft hebben we wekelijks contact en blijf ik monitoren hoe het gaat.

Hoe mooi zou het zijn om dat zelfverzekerde gevoel ook na je bruiloft vast te houden? Daar weet ik wat op. Geen crashdieet, maar iets veel beters: een healthy lifestyle waar je binnen no time aan gewend bent.

Believe me, it's gonna be good.